FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

TOPTRANSFER: Marseille biedt tien miljoen voor Feyenoorder

Het Franse Olympique Marseille heeft een speler van Feyenoord in het vizier. Naar verluidt hebben ze maar liefst tien miljoen euro over om Renato Tapia weg te halen uit Rotterdam-Zuid. Dit weten diverse Franse media te melden.

De Peruviaan zat voorheen altijd op de bank in De Kuip, maar werd ingepast na de blessures van onder meer Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden en maakte een goede indruk, alhoewel het soms nog wel ietwat nonchalant oogt bij de international.

De clubleiding van de bovengenoemde Ligue 1-ploeg zou echter overtuigd zijn. 10 miljoen euro is het openingsbod en het kan dus heel goed zijn dat technisch directeur Martin van Geel er nog wat meer geld uit kan slepen. Een logischere optie zou echter zijn dat de Rotterdammers de Fransen de deur wijzen: momenteel lijkt Feyenoord Tapia toch nodig te hebben en een vervanger heeft de regerend kampioen van de Eredivisie niet zo een-twee-drie gevonden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *