‘Feyenoord wil flinke transfersom ontvangen voor overbodige aanvaller’

Clubs die zich willen versterken met de komst van vleugelaanvaller Bilal Basacikoglu zullen met een goed bod moeten komen. Anders wil Feyenoord hem deze winter niet laten gaan. Dat zei technisch directeur Martin van Geel tegenover de camera’s van FoxSports.

Van Geel benadrukt dat Feyenoord de dribbelaar niet voor een appel en een ei laat vertrekken. “Bilal heeft nog een contract van een 2,5 jaar. Hij is nog altijd jong, met specifieke kwaliteiten. Er is veel belangstelling voor hem vanuit het buitenland, maar wij willen alleen over een transfer praten als er een normaal, goed bod wordt gedaan. Aan een huurovergang of een gratis overgang gaan wij niet meewerken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *