FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Opvallende basisspeler bij Feyenoord in Klassieker’

Aanstaande zondag staat de Klassieker Ajax – Feyenoord weer op het programma. De Rotterdammers moeten een goed resultaat halen om niet nog meer punten achter te komen liggen. Momenteel is dit negen punten.

Het Algemeen Dagblad denkt dat oefenmeester Giovanni van Bronckhorst met een kleine verrassing gaat komen. Vleugelverdediger Ridgeciano Haps is wel weer fit en speelde een uur lang mee met Jong Feyenoord tegen de beloften van Heracles Almelo. Tegen Ajax begint Gio vermoedelijk echter met de piepjonge Tyrell Malacia in het team. Het talent maakte een goede indruk vlak voor de winterstop en wordt hoogstwaarschijnlijk de bewaker van David Neres.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *