FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Premier League-club doet ultieme poging voor Feyenoord-spits’

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Newcastle United lopen al een geruime tijd maar tot een akkoord kwam het nog niet. Vandaag wil de club uit de Premier League een ultieme poging wagen om de Deense aanvaller over te nemen van de Rotterdammers.

Betrouwbare media als The Times en The Chronicle melden dat de Magpies een derde (en vermoedelijk laatste) aanbieding neer gaan leggen bij technisch directeur Martin van Geel. Het zal hoogstwaarschijnlijk gaan om een bod van ongeveer 20 miljoen euro, waarmee Newcastle dus niet wil voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord (25 miljoen euro). Desondanks hopen de Engelsen dat de Rotterdammers zich inschikkelijk zullen opstellen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *