FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPVALLEND: ‘Feyenoord zocht contact met Graziano Pellè’

Graziano Pelle groeide in het verleden uit tot een zeer belangrijke speler bij Feyenoord. Naar verluidt hebben de Rotterdammers in het recente verleden contact opgenomen met de goalgetter.

Technisch directeur Martin van Geel was immers in onderhandeling met Newcastle United over Nicolai Jörgensen en bij een vertrek van de Deen diende er snel geschakeld te worden, aangezien de deadline nadert. Tuttomercatoweb weet dat de beleidsbepaler daarom contact op heeft genomen met het management van Pellè, die momenteel nog onder contract staat bij Shandong Luneng, maar vermoedelijk mag vertrekken uit de Chinese Super League.

Het bovengenoemde medium schrijft overigens dat Van Geel de Italiaan geen aanbieding heeft gedaan, zo vergevorderd was het contact nog niet. Het ging om een verkennend gesprek voor het geval dat Jörgensen zou verkassen. Inmiddels weten we dat er een streep is gezet door de transfer van de international van Denemarken, waardoor Pellè niet terug zal keren in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *