FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Acht clubs azen op handtekening van voormalig Feyenoorder’

Stefan de Vrij presteert prima bij zijn club Lazio Roma. De rots in de branding heeft een aflopend contract bij zijn club en moet spoedig beslissen of hij betekend of transfervrij vertrekt van de zomer.

Lazio hoopt al lange tijd op een langer verblijf van de verdediger, desnoods in combinatie met een gelimiteerde transfersom. De Romeinen zijn enthousiast over de Oranje-international en zien een vertrek zonder opbrengst niet zitten. Het staat De Vrij echter vrij om een elders een contract te tekenen met ingang van volgend seizoen.

Aan belangstelling is geen gebrek. In Italië kan hij aan de slag bij AC Milan, Internazionale en Juventus, maar ook uit andere topcompetities is belangstelling getoond. Chelsea, Manchester United, FC Barcelona en Atlético Madrid zijn volgens CalcioMercato in de race.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *