FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder tekent contract af bij Sparta

Michiel Kramer maakt het seizoen af als speler van Sparta. Hij was transfervrij nadat zijn contract bij Feyenoord werd ontbonden.

Zelf zegt hij er het volgende over: “Uiteindelijk is dit voor mij en Sparta goed”, stelt Kramer tegenover RTV Rijnmond. “Ik wilde niet te lang wachten richting mijn gezin, want zij willen ook gewoon duidelijkheid. Dat heb ik hen hiermee gegeven.

Zondag kwam het eerste contact tot stand. “Na de training van vanochtend (bij Telstar, red.) kreeg ik een appje dat ik naar Sparta moest komen.” Nu wacht een strijd om lijfsbehoud. “Bij ADO Den Haag heb ik dat twee jaar gespeeld. Toen stonden we tien wedstrijden voor het einde onderaan. Ik weet wat het inhoudt en weet wat er gevraagd wordt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *