FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder hoopt op transfer naar Premier League of Serie A

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kiest momenteel voor Sven van Beek en Jan-Arie van der Heijden in het centrum van de verdeding. Daardoor zit de Braziliaanse verdediger Eric Botteghin nu op de bank.

De Braziliaan hoopt binnenkort op een kans en wil ook nog wel een keertje een avontuur aangaan. In een interview met RTV Rijnmond verklapt hij: “Natuurlijk droomt iedereen ervan om een keer in Italië of Engeland te spelen. Wat mijn droomclub is? Dat was AC Milan toen ik jong was. Of dat haalbaar is? Ja, waarom niet? Je moet altijd blijven geloven, maar ik ben ook een realist. Ik speel nu hier en wil alles doen voor Feyenoord. Ik hoop de komende jaren een prijs te winnen.”

Botteghin gaat verder over de Rossoneri: “Ik heb Milan gevolgd toen ze nog veel Braziliaanse spelers hadden. Daarom houd ik van Milan. Ik heb zaalvoetbal gespeeld in Brazilië. Daar doet bijna iedereen dat. Toen ik zestien was, tekende ik mijn eerste profcontract. Eerst was ik spits.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *