FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Stefan de Vrij vertrekt bij Lazio en gaat 4,2 miljoen verdienen bij nieuwe club’

Stefan de vrij vertrekt aan het eind van het seizoen transfervrij bij Lazio Roma. Hij is niet ingegaan op een aanbieding van de club. Volgens de krant La Gazzetta dello Sport ligt er inmiddels een akkoord op tafel tussen het management van de Nederlander en Internazionale.

Technisch directeur Igli Tare van de Romeinen liet gisteren over De Vrij weten: “Er is een limiet. We hebben onze aanbieding ingetrokken. Stefan is altijd een voorbeeldige prof geweest. Daar bedanken we hem voor. Hij heeft veel voor deze club betekend, de club ook veel voor hem, maar na dit seizoen scheiden onze wegen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *