FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hirving Lozano wordt vrijgesproken en kan spelen tegen Feyenoord’

Morgen dient de schorsingszaak van Hirving Lozano bij de KNVB. Ze willen hem voor drie duels schorsen na een vermeende elleboog in het duel tegen SC Heerenveen van afgelopen zaterdag. Technisch directeur van de Eindhovenaren Marcel Brands is ervan overtuigt dat hij gaat worden vrijgesproken.

Hij zegt namelijk tegen Voetbal International dat het genoeg zegt dat arbiter Dennis Higler na afloop van Heerenveen-PSV al openlijk aan zichzelf twijfelde. “Dat, en de verklaringen van de spelers, moet ervoor zorgen dat de schorsing van Lozano wordt ingetrokken.”

Brands gaat verder: “Lucas Woudenberg heeft verklaard dat het meer een duw dan een klap was. Wij hadden daarom verwacht dat de rode kaart zou worden omgezet in geel. We schrokken dus wel even toen maandag bekend werd dat Lozano voor drie wedstrijden werd geschorst. Dat Huntelaar voor eenzelfde armgebaar niets krijgt, zegt ook alles. Het is allemaal zo verwarrend voor spelers en trainers. Toen we tegen Sparta speelden, mocht van Bas Nijhuis heel erg veel. Ik denk dat hij voor het geval met Lozano niet eens had gefloten. En Isimat moest tegen Heerenveen naar de kant met een bloedlip na een tik, maar zijn directe tegenstander kreeg niks. Woudenberg had niet eens een bloedlip.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *