FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fenerbahce-spits moet opvolger worden van Jorgensen in de Kuip’

De kans is groot dat Nicolai Jorgensen aan het eind van het seizoen vertrekt bij Feyenoord. Als vervanger hebben de Rotterdammers een speler van Fenerbahce in het vizier. Het zou gaan om oude bekende Vincent Janssen.

Hans Kraay junior stelt in Voetbal Inside: “Die Vincent Janssen zou een goede spits voor Feyenoord zijn als Nicolai Jörgensen vertrekt, maar zij hebben hem in het verleden laten gaan als jeugdspeler. Dan kunnen ze hem alsnog wel terughalen, maar wel pas als hij uit zijn contract loopt.”

Janssen ligt nog tot medio 2020 vast bij Tottenham Hotspur, maar in Londen lijkt hij weinig aanspraak te maken op veel speeltijd. Dit seizoen is hij zonder al te veel succes uitgeleend aan Fenerbahçe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *