FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord dreigt smaakmaker kwijt te raken in zomer’

Een paar spelers van Feyenoord presteren deze jaargang prima. Één van die spelers is Steven Berghuis. Het zou zomaar kunnen dat hij volgend seizoen voor een andere club speelt.

De Rotterdammers presteren dit voetbalseizoen zeker niet best, maar de rechtsvoor is wel een lichtpuntje in de selectie van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst. Hij heeft dit jaar al zeventien keer gescoord in 34 officiële wedstrijd en dat is een heel behoorlijk moyenne voor een buitenspeler. De Telegraaf weet dat er steeds meer clubs zijn die een balletje opgooien bij het management van Berghuis, al hoopt technisch directeur Martin van Geel dat de aanvaller voor een langer verblijf in De Kuip kiest.

In 2015 transfereerde Berghuis voor ongeveer 6,5 miljoen euro van de Eredivisie-club AZ naar het Premier League-team Watford, maar in Engeland kwam hij er helemaal niet aan te pas. De Londenaren leenden hem uit aan Feyenoord, waar hij weer wat tot leven kwam. Het is onbekend of de vleugelspits openstaat voor een nieuw avontuur in het buitenland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *