FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

TIP: ‘Feyenoord is hem op het lijf geschreven’

Sander van de Streek maakt momenteel furore op het middenveld bij FC Utrecht en speelde eerder voor SC Cambuur onder trainer Henk de Jong. Die denkt dat hij nog wel een stapje hoger aan kan.

Hij vertelt aan Voetbal International: “Zo’n bescheiden en fijne knul als Sander buiten de lijnen is, zo’n harde werker is hij erbinnen. Het verbaast mij daarom niet dat hij zich bij FC Utrecht in korte tijd zo snel heeft ontpopt tot een belangrijke speler. Hij is een jongen die gemakkelijk ergens aanpikt, ook als het niveau aanvankelijk wat hoger ligt. Met zijn loopvermogen, zijn diepgang en die over-mijn-lijk-mentaliteit past hij bij uitstek bij volksclubs als Cambuur en FC Utrecht. Simpelweg omdat die supporters graag zien hoe Sander voetbalt: gepassioneerd, vol overgave en stiekem heel vaak beslissend met doelpunten en voorzetten.”

De Jong gaat verder: “Het type-Jens Toornstra, ja. Iemand die stapje voor stapje vooruitgaat. En reken maar dat Sander nog wel wat stapjes gaat maken. Over twee jaar kan hij mee in de top van Nederland. En dan is er één plek waar hij het best zou passen: Feyenoord. Die club is op zijn lijf geschreven.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *