FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPVALLEND: Engelse media vallen Oranje-international af: ‘Hij is getikt’

Gisteren speelde het Nederlands Elftal een oefeninterland tegen Engeland. Een succes werd het niet. Oranje ging in de Amsterdam ArenA met 0-1 ten onder. De Engelse media hadden vooral geen goed woord over voor de prestaties van Memphis Depay.

De vleugelspits liet onlangs weten dat hij nog steeds dacht dat hij een van de beste spelers ter wereld kon worden en de krant Standard schrijft dat de contractspeler van Olympique Lyon misschien een klap van de molenwiek heeft gekregen. “In de Franse competitie doet hij het heel behoorlijk, maar tegen Engeland maakte hij totáál geen indruk. We hoeven nou ook weer niet te overdrijven: zo goed is dit team van Gareth Southgate niet, dus Memphis kon eindelijk eens laten zien wat hij waard was…”

Het medium gaat verder: “De vleugelspits zwierf echter anoniem over het veld en we vragen ons af of we zijn uitlatingen nog serieus kunnen nemen. De Engelse verdedigers hadden in ieder geval helemaal geen moeite om hem af te stoppen.” Bij het dagblad heeft men medelijden met Koeman: “Het wordt wel héél moeilijk voor hem om Nederland terug te brengen naar de top van het voetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *