FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPVALLEND: ‘Feyenoord liep Lazio-miljoenen mis door oplichters’

Een opmerkelijk verhaal vandaag in de Italiaanse media. Oplichters zouden namelijk twee miljoen euro hebben gestolen van Lazio Roma inzake de transfer van Stefan de Vrij. Het gaat om de laatste betaling van twee miljoen euro die er nog betaald moest worden.

De verdediger werd in in 2014 overgenomen van Feyenoord en Lazio sprak destijds af dat het de transfersom mocht verspreiden over vier jaar. Hackers zouden er in zijn geslaagd om via een zogenaamde phishingmail twee miljoen euro te stelen van Lazio.

Feyenoord heeft het geld nooit ontvangen, maar de Italiaanse autoriteiten zouden inmiddels een onderzoek gestart zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *