FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord komt met prachtig nieuws

Mooi nieuws bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben namelijk een akkoord weten te bereiken met Tyrell Malacia over een nieuw contract. Hij staat nu tot 2023 onder contract bij de club uit Zuid.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Feyenoord weer een speler uit de eigen jeugdopleiding voor lange tijd heeft gebonden. “Het vastleggen en verlengen van contracten van zelf opgeleide spelers blijft speciaal”, zegt hij op de clubwebsite. “Ik ben blij dat we Tyrell hebben kunnen toevoegen aan dit rijtje.”

“Tyrell heeft specifieke kwaliteiten waarmee hij kan uitgroeien tot een veelzijdige linksback, waar we zowel verdedigend als aanvallend veel plezier aan kunnen beleven”, vervolgt Van Geel. “Hij is voor zijn leeftijd fysiek sterk en legt enorm veel energie en werklust in zijn spel. Tyrell is een mooi voorbeeld van hoe Feyenoord Academy de spelers graag aflevert aan het eerste elftal.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *