FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Dirk Kuyt (37) keert per direct terug als voetballer

Een opvallend nieuwtje vandaag. Dirk Kuyt keert terug op de Nederlandse velden. Dit weet het medium Omroep West te melden.

De Katwijker gaat dit seizoen nog meevoetballen met Quick Boys, de club waar hij op dit moment assistent-trainer is. Na het wegsturen van Yordi Teijsse heeft de club een spitsenprobleem, terwijl de Katwijkers nog volop meedoen om de titel in de Derde Divisie. Kuyt traint al weken mee met de selectie van Quick Boys en heeft zich eerder dit seizoen al in laten schrijven als spelend lid bij de KNVB. Het doel van de club is om te promoveren naar de tweede divisie. Dat kan door het behalen van het kampioenschap, maar ook via een periodetitel. Quick Boys komt dan in de nacompetitie terecht. De Katwijkers mogen echter geen steken meer laten vallen. Koploper Spakenburg heeft momenteel vijf punten meer.”

Men gaat verder: “De training van Quick Boys was donderdagavond niet toegankelijk voor de pers en de kans is groot dat Kuyt zaterdag al meedoet. Quick Boys speelt dan tegen een concurrent om de derde periodetitel, Jong FC Groningen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *