FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Grote verbazing bij Feyenoord: spelersgroep heeft er weinig zin in

Onlangs werd bekend dat Feyenoord een trainingskamp gaat beleggen in het Spaanse Marbella. Door de spelersgroep werd hier met verbazing op gereageerd.

Voetbal International onthult: “Op trainingskamp? Nu? De spelers van Feyenoord konden het niet geloven toen ze te horen kregen dat ze deze week in Marbella trainen ter voorbereiding op de bekerfinale tegen AZ. Waarom? Zondag spelen ze tegen FC Utrecht, die woensdag erop staat het competitieduel met Willem II in Tilburg op het programma en pas dan, op zondag 22 april, volgt in De Kuip de eindstrijd tegen AZ. In de wereld van voetballers is dat een ver-van-mijn-bedshow. Scrollend door hun mobiele telefoons zagen ze ook nog eens dat de weersverwachting in Marbella tegenvalt. Het is daar niet warmer dan hier, rond de achttien graden, maar de kans op regen is er wel groter dan tachtig procent. De conclusie was snel getrokken: ze hebben er eigenlijk maar weinig zin in.”

Het blad gaat verder: “Ook intern bij Feyenoord overheerste de verbazing – en dan niet alleen over de timing van het minikamp. Wie een beetje kan rekenen, weet dat zo’n exercitie in de tienduizenden euro’s gaat lopen, want Feyenoord gaat niet met een kleine groep op pad: iedereen mag mee, tot de geblesseerde Jeremiah St. Juste aan toe. Daarbij vragen mensen zich af waarom de ploeg nou zo nodig weg moet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *