Dramatisch nieuws voor Kenneth Vermeer

Een zware tegenvaller voor Kenneth Vermeer. Hij zal dit seizoen niet meer aan spelen toe komen bij Club Brugge vanwege een zware blessure. Dit weet de Telegraaf te melden.

De doelman, die zijn basisplaats bij Feyenoord kwijtraakte door zwaar blessureleed, heeft een pees in zijn bovenbeen gescheurd en kan dit seizoen niet meer in actie komen voor Club Brugge. De Belgische lijstaanvoerder heeft Vermeer in de tweede seizoenshelft gehuurd van Feyenoord.

“De krant gaat verder: “Na een aarzelende start wist de vijfvoudig Oranje-international eerste doelman te worden bij Club Brugge. De afgelopen zeven wedstrijden stond hij onder de lat en hij werd in België zelfs gekozen tot speler van de maand. Later deze week wordt bepaald of Vermeer onder het mes moet voor zijn bovenbeenblessure. Club Brugge heeft in de huurovereenkomst met Feyenoord een optie tot koop op Vermeer bedongen.”

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!