FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: PSV-held: “Feyenoord was heel concreet, maar zoiets flik ik niet”

In het verleden maakte Mateja Kezman furore in het shirt van PSV. Na die periode speelde hij nog voor o.a Chelsea en Atletico Madrid. Het had niet veel gescheeld of hij had ook het tenue van Feyenoord gedragen.

Van 2000 tot 2004 scoorde hij aan de lopende band bij PSV, maar in het buitenland lukte het niet bij onder meer Chelsea, Atlético Madrid en Fenerbahçe. Feyenoord wilde de Serviër (39) terughalen naar Nederland. “Feyenoord was op een gegeven moment heel concreet, maar dat wees ik af, omdat ik dat respectloos vond naar PSV en de supporters daar. Ik ben niet het type dat zoiets flikt”, aldus Kezman in een interview met VICE Sports.

“Een terugkeer bij PSV, of bij jeugdliefde Partizan Belgrado, zat er ook niet in. “Ik heb dat allebei nooit echt overwogen, omdat ik niet van comebacks hou. Ik kwam, won en ging weg, dus waarom zou ik er teruggaan en mijn eigen nalatenschap verpesten?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *