FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst spaart zeker vier spelers in Tilburg

Giovanni van Bronckhorst zal morgenavond niet met de sterkst mogelijk opstelling aantreden tegen Willem II. Hij heeft besloten om diverse spelers rust te geven.

Een opvallend feit: Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson maken deel uit van dit groepje, ondanks dat ze allebei in aanmerking komen voor de linksbuitenpositie. Verder komen ook verdediger Sven van Beek en aanvoerder Karim El Ahmadi niet in actie tegen de Tilburgers.

Op de persconferentie wees Van Bronckhorst op het belang van de bekerfinale. Toch neemt hij dit duel óók serieus. “Ik ga wel een elftal opstellen dat kan winnen. We hebben al met veel jeugdspelers gespeeld dit seizoen, maar de situatie geeft ruimte om andere jongens speeltijd te geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *