FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Schitterende transfer lonkt voor Eljero Elia’

Eljero Elia verruilde afgelopen seizoen Feyenoord voor een avontuur bij het Turkse Istanbul Basaksehir. Hij doet het daar naar behoren en nu lonkt er een transfer naar de Premier League. Wolverhampton Wanderers wil hem namelijk overnemen en heeft daar twee miljoen euro voor over.

De Wolves promoveren van de Championship naar de Premier League en dienen daarom hun selectie een flinke kwaliteitsinjectie te geven. The Daily Mail weet dat de scouts van de Engelse club al weken achtereen op de tribune zitten bij Basaksehir om Elia in de gaten te houden. De talentenjagers zouden een paar lovende rapporten opgesteld hebben, waardoor de clubleiding naar verluidt groen licht heeft gegeven voor de aankoop van de oud-Feyenoorder.

Elia moet ongeveer 2 miljoen euro kosten, maar voor een Engelse ploeg is dat natuurlijk geen enkel probleem. Eerder in zijn carrière kwam de buitenspeler al eens op huurbasis uit voor Southampton, toentertijd nog geleid door oefenmeester Ronald Koeman. De linksvoor deed het ietwat wisselvallig bij de Saints.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *