FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPKOMENDE TRANSFERS: ‘Interesse voor drie Feyenoord-spelers’

Het lijkt een drukke transferzomer te worden voor Feyenoord. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is er interesse voor drie spelers. Hij zegt er het volgende over.

“Een club als Feyenoord zal ieder jaar spelers moeten verkopen. Je zult wel moeten kijken wie er weggaan”, vertelt de journalist van Voetbal International. “Nicolai Jörgensen gaat een WK spelen. Als hij dat goed doet, is hij gewoon vertrokken. Hij kon in de winter al naar Newcastle United.”

Krabbendam noemt ook de aanvoerder. “Karim El Ahmadi is al bezig aan zijn zevende seizoen bij Feyenoord, verdeeld over twee termijnen. Hij gaat ook richting de midden dertig. Als hij nog wat wil zal ook dit het moment zijn om een financiële klapper te maken.”

“Dan heb je Steven Berghuis die geweldige statistieken kan overleggen. Het zal heel raar zijn als daar geen interesse voor los komt. Het is niet raar dat Feyenoord een drukke transferzomer tegemoet gaat”, aldus Krabbendam.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *