FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis over vertrek bij Feyenoord: ‘Heb één eis aan transfer’

Steven Berghuis was dit seizoen één van de uitblinkers bij Feyenoord, Een transfer lonkt dan ook voor de buitenspeler.

In gesprek met De Telegraaf zegt de rechtsvoor dat hij zich niet bezighoudt met een vertrek bij zijn werkgever. Komt er echter het een en ander op gang, dan weet hij wat hij wil. “Mocht ik vertrekken bij Feyenoord, dan ga ik naar een team dat wil en kan voetballen. Na mijn avontuur bij Watford weet ik hoe belangrijk dat is om goed tot mijn recht te komen. Dat merk ik bij Feyenoord en ook binnen de selectie bij het Nederlands elftal.”

Berghuis voelt zich echter goed bij Feyenoord en dat heeft mede te maken met de klik die hij heeft met Robin van Persie. Toen duidelijk werd dat de routinier nog een jaartje zou blijven reageerde de vleugelspits dan ook verheugd. “Ik heb Robin die dag direct gebeld om te zeggen hoe fijn ik het vind dat hij blijft. We hebben een goede klik binnen en buiten het veld. Ik praat veel met hem over voetbalinhoudelijke details. Wij hebben bij Feyenoord allemaal veel profijt van zijn aanwezigheid en dan is het leuk dat hij nog een jaar blijft. Het kan zomaar een heel mooi seizoen worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *