FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Italiaanse club meldt zich bij Feyenoord om aanvaller over te nemen’

Het Italiaanse Fiorentina is opzoek naar nieuwe vleugelaanvallers en is in haar zoektocht uitgekomen bij Feyenoord. Ze hebben namelijk een oogje op Jean-Paul Boetius. Dit weet de krant Tuttosport te melden.

Naar verluidt was Matteo Politano van Sassuolo de eerste optie van de subtopclub uit de Serie A, maar bleek deze speler al snel onhaalbaar. Vervolgens heeft de technisch directeur van Fiorentina ook een balletje opgegooid bij Paris Saint-Germain wat betreft Jesé Rodriguez, maar de Spanjaard verdient een enorm jaarsalaris in het Parc des Princes en lijkt financieel gezien een onhaalbare kaart voor de ploeg uit de kunststad van Italië.

Daarom is de verwachting dat Fiorentina bij optie numero drie uitkomt en dat is dus Boëtius. De linksvoor kwam in de afgelopen transferzomer naar Feyenoord van het Zwitserse FC Basel, maar heeft sindsdien eigenlijk nooit weten te overtuigen. Hij heeft wel wat speelminuten gemaakt in het voorbije voetbaljaar, maar in het algemeen was dat toch omdat Sam Larsson geblesseerd was. Na de zomer krijgt de Zweed vermoedelijk weer de voorkeur van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *