FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Feyenoord legt ‘beresterke moderne verdediger’ vast

Feyenoord heeft een goede slag geslagen. Ze zijn er namelijk in geslaagd om de 21-jarige verdediger Noah Lewis vast te leggen tot medio 2021. Het zette vandaag zijn krabbel onder het nieuwe contract.

Lewis, die sinds de D2 al bij Feyenoord speelt, noemt het een ‘mooie bekroning op zijn seizoen’. “Ik heb hard gewerkt en veel geleerd. Dit is waar je het voor doet. Ik ben ook blij dat ik bij Feyenoord 2 kan aansluiten. Dat brengt je een stap dichter bij waar ik al die jaren al voor werk, een plek in het eerste elftal van Feyenoord. Ik heb er al even aan mogen proeven tijdens mijn invalbeurt in de benefietwedstrijd afgelopen maart. De sfeer, alles eromheen, dat was mooi. Ik ga heel hard aan de slag om dat doel te bereiken.”

Technisch directeur Martin van Geel is erg blij met het vastleggen van de zeventienjarige Lewis. “Noah is een moderne verdediger met een enorm goed fysiek, hij is 1,90 meter lang en beresterk. Hij heeft een ontzettend sterk seizoen gedraaid bij Feyenoord Onder 19. Of het nou tegen PSV of tegen Shakhtar of Manchester City was: Noah stond altijd zijn mannetje. Hij houdt echt van het vak verdedigen. Nu krijgt hij de kans om technisch en tactisch verder door te groeien, onder leiding van Peter van den Berg en zijn staf”, aldus de beleidsbepaler op de clubwebsite.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *