FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘WK-aanvaller heeft aanbieding van Nederlandse topclub op zak’

Ajax, Feyenoord of PSV heeft een WK-ganger van Peru een aanbieding gedaan. Het gaat om de 24-jarige aanvaller Edison Flores. Het is niet duidelijk om welke topclub uit de Eredivisie het gaat.

De Peruviaan werd een jaar geleden al aan voornamelijk PSV gelinkt, en heeft nu volgens de Deense journalist Dennis Söndergaard een aanbieding vanuit Nederland op zak. Echter richt Flores (24) zich eerst op het WK in Rusland, waar hij actief zal zijn namens Peru. Flores tekende afgelopen zomer bij het Deense Aalborg BK en groeide daar de laatste maanden uit tot een smaakmaker.

“Flores worstelde om zich aan te passen. Hij sprak de taal niet en sprak weinig met zijn ploeggenoten”, vertelt Söndergaard aan Radio Ovacon over de lastige start van de snelle linksbuiten. “Hij heeft inmiddels aanbiedingen uit Nederland op zak, maar Aalborg wil wachten tot na het WK.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *