FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘WK-ganger en wonderkind interessant voor Ajax, PSV en Feyenoord’

Zowel Ajax, PSV als Feyenoord zouden interesse moeten hebben in de Australische WK-ganger Daniel Arzani. John van ‘t Schip vindt dat de speler interessant is voor de top 3 en AZ.

In een interview met De Telegraaf vertelt de coach van PEC Zwolle, die in het recente verleden Down Under werkte: “Arzani is het grootste talent van het Australische voetbal. Hij sprong erbovenuit in de Australische jeugdacademie en toen hebben we hem met Melbourne City gecontracteerd. Ik heb nog een half jaar met hem gewerkt bij het eerste team. Het is een jongen, die heel gemakkelijk passeert, linksom, rechtsom en ook vanuit stilstand. Dat zie je niet meer zoveel. Zulke kwaliteiten zijn vrij zeldzaam.”

Wat Van ‘t Schip betreft komt de 19-jarige voetballer snel naar Nederland. “Ik heb in oktober geprobeerd om hem naar PEC Zwolle te halen. Dat is niet gelukt en nu is hij onhaalbaar geworden voor een club als PEC Zwolle, maar hij lijkt me wel heel interessant voor clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. Ajax heb ik twee jaar geleden al getipt over hem. Het Nederlandse voetbal zou een geweldige vervolgstap voor Arzani zijn. Het voetbal in de Eredivisie is hem op het lijf geschreven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *