FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder Renato Tapia houdt de gemoederen bezig in Peru

Bij Feyenoord maakte Renato Tapia nog bitter weinig indruk maar dat is bij zijn land Peru wel anders. De middenvelder is daar razend populair.

Het nieuws dat Tapia mogelijk de volgende wedstrijd moet missen op het WK 2018 in Rusland, zorgt dan ook voor veel angst bij zijn landgenoten. De controleur trainde vandaag niet mee met de ploeg door pijntjes die hij overhield aan een kopstoot, tijdens de 1-0 nederlaag tegen Denemarken vorige week.

Bondscoach Gareca vertelt op een persconferentie dat hij pas op het laatste moment zal beslissen of Tapia fit genoeg is om minuten te maken tegen Frankrijk. Bij een nieuwe nederlaag tegen Les Blues is Peru uitgeschakeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *