FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord-vertrek nabij na razendsnelle ontwikkelingen’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord deze zomer nog een aantal sterkhouders gaat kwijtraken. Zo is er interesse in Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Nicolai Jorgensen maar ook Karim el Ahmadi staat voor een vertrek uit de Kuip.

Het Franse Toulouse en Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten werden al genoemd. Nu blijkt ook het Turkse Bursaspor in de race voor de 33-jarige Feyenoorder. Volgens Turkse media zijn er zelfs positieve ontwikkelingen aangaande deze club.

El Ahmadi ligt nog vast bij Feyenoord, maar voor een redelijke transfervergoeding denkt Bursaspor hem aan boord te kunnen halen. Dirk Kuyt zou hem inmiddels al hebben geadviseerd over de Turkse club. Naar verluidt zou een transfer kort na het WK al officieel kunnen worden.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *