FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder maakt overstap van PEC naar NEC

Anass Achahbar speelt volgend seizoen voor NEC. Die club heeft overeenstemming weten te bereiken met zijn werkgever PEC Zwolle over een huurconstructie.

De Gelderlander schrijft: “Voor NEC was de 24-jarige Achahbar het afgelopen seizoen na een stroef begin uiteindelijk 15 keer trefzeker in 25 competitieduels. Dat was voor de spits niet genoeg om een plekje te bemachtigen in de eerste selectie van PEC.”

Achahbar ontbrak al op het trainingsveld bij PEC Zwolle, waarna technisch directeur Gerard Nijkamp een op handen zijnde transfer aankondigde. Dat blijkt dus NEC te zijn. Vrijdag zal de oud-Feyenoorder naar alle waarschijnlijkheid worden gepresenteerd in Nijmegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *