FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst rekent op vertrek steunpilaar bij Feyenoord

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst rekent op een vertrek van zijn sterkhouder Karim El Ahmadi. Hoewel Van Bronckhorst El Ahmadi graag zou behouden, heeft de Marokkaanse international bij de club aangegeven nog één keer een buitenlands avontuur te willen aangaan. Er is belangstelling vanuit de zandbak, maar ook de Franse club Stade Reims is nadrukkelijk in de markt voor de verdedigende middenvelder.

“Karim heeft zijn gevoel uitgesproken en wil nog een stap maken naar het buitenland. We zullen kijken of dat gaat gebeuren”, zei Van Bronckhorst na het oefenduel met SDC Putten (1-8) zaterdag. “Ik bespreek het wel met hem, maar het belangrijkste is het gevoel van de speler. Het zijn keuzes die een speler zelf moet maken. Ik heb dat zelf ook altijd gedaan en weet hoe belangrijk dat is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *