FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-sterkhouder hakt knoop door en tekent zeer lucratief tweejarig contract’

Feyenoord zal op korte termijn één van haar sterkhouders gaan verliezen. Volgens de Telegraaf zal Karim El Ahmadi gaan verkassen naar Al-Ittihad.

Zodra de deal helemaal rond is, reist El Ahmadi af naar Saoedi-Arabië om daar een medische keuring te ondergaan. De verwachting is dat dit op korte termijn zal gebeuren. Eerder leek Stade Reims nog de beste papieren te hebben voor het binnenhalen van de Feyenoord, maar de Fransen kunnen niet opboksen tegen de enorme financiële mogelijkheden van Al-Ittihad.

De 33-jarige El Ahmadi maakte er de afgelopen weken geen geheim van te willen vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder wilde nog één keer een buitenlands avontuur aangaan en een financiële klapper maken, waardoor Al-Ittihad perfect in het plaatje past. El Ahmadi was op het WK een vaste waarde op het middenveld van Marokko.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *