FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord opent onderhandelingen voor gedroomde aankoop’

Feyenoord is de onderhandelingen gestart met het Engelse Southampton om Jordy Clasie over te nemen. Dit weet het medium SkySports te melden.

Het gaat om een huurtransfer voor één voetbaljaar, zo meldt het medium. Eigenlijk hoopt de Premier League-club op een definitief afscheid, maar daar lijken de Rotterdammers financieel gezien niet aan te kunnen voldoen.

Het afgelopen jaar werd Clasie, zeventienvoudig Oranje-international, al verhuurd aan het Belgische Club Brugge. De 27-jarige middenvelder kwam tot dusver in totaal tot 46 wedstrijden namens Southampton, waarin hij 2 goals maakte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *