FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Wijziging in Feyenoord-basis lonkt: “Kan bijna niet anders”

Justin Bijlow heeft naan voor zichzelf gemaakt in het oefenduel met Fenerbahce van afgelopen zaterdag. De Rotterdammers speelden met 3-3 gelijk en de jonge sluitpost was één van de uitblinkers.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Het feit dat Feyenoord uiteindelijk met een acceptabel resultaat terugkeerde naar Nederland was immers vooral aan hem te danken. Nadat de Turken al vroeg een 3-0 voorsprong hadden genomen, voorkwam de doelman hoogstpersoonlijk dat het elftal van de nieuwe trainer Phillip Cocu een vierde en een vijfde treffer maakte.”

De krant vervolgt: “‘Het kan niet anders of de doelman wordt dit seizoen een serieuze concurrent van Brad Jones. Zeker gezien het fletse jaar dat de ervaren Australiër achter de rug heeft. En gezien het feit dat een andere keeper, de vorig seizoen aan Club Brugge uitgeleende Kenneth Vermeer, normaal gesproken geen rol van betekenis meer speelt in De Kuip. De Amsterdammer herstelt nu nog van blessureleed. Eenmaal fit zal hij vermoedelijk opnieuw elders aan de bak gaan,”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *