FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Feyenoord moet toch nog vrezen voor keiharde transferklap

Feyenoord moet nog vrezen voor een aantal vertrekkers. Zo staat Sven van Beek in de belangstelling van het Italiaanse Udinese maar ook vleugelflitser Steven Berghuis staat voor een vertrek uit Rotterdam.

Gebeurt dat laatste, dan zou dat natuurlijk een enorme klap zijn voor het team van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst, dat in de voorbereiding heeft laten zien behoorlijk afhankelijk te zijn van de ingevingen van de technisch begaafde aanvaller. Martijn Krabbendam van Voetbal International stelt: “Ook voor Berghuis komt er zo langzamerhand wel wat belangstelling los. Al is het interesse, clubs kijken wel naar voor welke posities ze spelers nodig hebben.”

De journalist gaat verder: “Die gaan dan de lijsten langs en zien dat Berghuis uitstekend heeft gepresteerd in het afgelopen jaar en ook in de oefencampagne. Een international, en we hebben het vaker gezegd, hij heeft de ideale leeftijd. Dus het is altijd een gevaar dat zo’n speler nog vertrekt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *