FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Opstelling Feyenoord: Van Persie in punt van de aanval’ (VANAVOND)

Vanavond staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma. Landskampioen PSV speelt dan tegen bekerwinnaar Feyenoord. Naar verluidt beginnen de Rotterdammers met Jordy Clasie in de basis en zal Robin van Persie als spits gaan fungeren.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat Clasie het middenveld van de Rotterdammers vormen samen met Tonny Vilhena en Jens Toornstra. Goalie Brad Jones trok onlangs transfervrij naar Saoedi-Arabië en hij wordt tussen de palen vervangen door Justin Bijlow, die een groot gedeelte van de voorbereiding überhaupt al fungeerde als eerste keuze op doel.

Achterin is er geen plek voor Eric Botteghin, die ook in het afgelopen voetbalseizoen vaak pas op de plaats moest maken. Jerry St. Juste begint als rechtsback en Tyrell Malacia staat aan de linkerkant. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Sven van Beek (die in de belangstelling van Watford staat) en Jan-Arie van der Heijden. Voorin moeten Steven Berghuis, Robin van Persie en Sam Larsson voor de doelpunten zorgen. Nicolai Jörgensen is afwezig.

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *