FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘OPSTELLING FEYENOORD: Van Bronckhorst gooit basiselftal om’

Feyenoord-trainer gaat de opstelling voor het duel tegen De Graafschap vanmiddag omgooien. Dit na de zeperd tegen Trencin. De Rotterdammers verloren daar met 4-0.

Sven van Beek speelde geen beste wedstrijd tegen de Slowaken en wordt volgens Voetbal International geslachtofferd door zijn coach: Eric Botteghin begint op zijn plek. Ook Sofyan Amrabat maakte totaal geen indruk in Zilina en verhuist naar de bank, vooral ook omdat Tonny Vilhena geschorst was tegen Trencín en natuurlijk gewoon terugkeert. Datzelfde geldt overigens voor Robin van Persie, die niet fit genoeg was om te starten in de Europa League-voorronde.

Het opvallendste slachtoffer van Gio is misschien wel Sam Larsson, die onmiskenbaar over kwaliteiten beschikt, maar die komen er vrijwel nooit uit in het shirt van Feyenoord. Jean-Paul Boëtius krijgt hoogstwaarschijnlijk een kans van zijn trainer. Achter de naam van rechtsback Bart Nieuwkoop staat nog een vraagteken: als Jeremiah St. Juste fit is, dan begint hij.

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Boëtius.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *