FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Feyenoord komt mogelijk toch nog met dubbele ‘paniekaankoop’

Feyenoord hoopt ondanks het gebrek aan financiele middelen toch een potje te kunnen vinden voor het aantrekken van twee oude bekenden. Het gaat om Daryl Janmaat en Leroy Fer.

Journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is desondanks niet onder de indruk: “In juli zei technisch directeur Martin van Geel dat de selectie al helemaal op orde was. Al kwam Jordy Clasie nog op huurbasis van Southampton. En ook Daryl Janmaat en Leroy Fer zijn nog in beeld. Het scoutingsbeleid van Feyenoord kun je met de beste wil van de wereld niet creatief noemen. De aankopen die vorige zomer liefst 26,5 miljoen kostten, bleken vooralsnog geen versterkingen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *