FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord neemt nog veel hardere maatregel tegen Jean-Paul Boëtius

Jean-Paul Boetius werd door trainer Giovanni van Bronckhorst uit de selectie gezet en kreeg een boete opgelegd. Daar blijkt het niet bij te blijven.

De Telegraaf meldt namelijk dat de aanvaller gewoonweg geen toekomst meer heeft in De Kuip. “Jean-Paul Boëtius krijgt van Feyenoord nog deze transferperiode de gelegenheid een nieuwe club te zoeken. In De Kuip is het geduld met de aanvaller op. Boëtius is een product van Varkenoord, werd in 2015 op eigen verzoek verkocht aan FC Basel maar keerde na een mislukt Zwitsers avontuur en een uitleenperiode bij KRC Genk vorig jaar terug in Rotterdam.”

De krant gaat verder: “De linksbuiten haalde de woede van de technische staf op zijn hals toen hij in de aanloop naar dit seizoen weigerde trainingsarbeid te verrichten, nadat hij een hele wedstrijd op de bank had gezeten. Tegen De Graafschap pakte hij zondag een onnodige tweede gele kaart, waardoor Feyenoord met negen man kwam te staan.” Van Bronckhorst vertelde eerder al over de boeman: “Zijn actie is nadelig geweest. Hij is gestraft, heeft een geldboete gekregen en we hebben goed met hem gesproken. Hij is er dus tegen Trencín niet bij. Ik kies nu voor anderen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *