FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst hekelt doldwaze actie Berghuis: ‘Hij benadeelt het team’

Feyenoord speelde gisteren ondanks een karrenvracht kansen met 1-1 gelijk tegen Trencin. Ook sterspeler Steven Berghuis kwam niet tot scoren. De linkspoot viel eigenlijk het meest op met een kamikaze-tackle op een tegenstander. Coach Giovanni van Bronckhorst blikte er vandaag, geciteerd door RTV Rijnmond, kort op terug.

“Hij had rood kunnen krijgen”, erkent de trainer. “Die momenten moet je niet hebben, daarmee benadeel je je team.” Berghuis kreeg voor de tackle, vlak voor rust, slechts een gele kaart.

De discipline lijkt bij Feyenoord überhaupt wat ver te zoeken. Vorige week kregen Eric Botteghin en Jean-Paul Boëtius al op oliedomme wijze beiden tweemaal geel, tegen De Graafschap. Het kostte een 2-0 nederlaag, en voor Boëtius zelfs een geldboete en schorsing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *