FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet 10 miljoen euro betalen voor topspeler’

In de zoektocht naar versterking is Feyenoord uitgekomen bij een oude bekende. Het gaat om Watford-speler Daryl Janmaat. Helaas is hij te duur voor de Rotterdammers. Zijn club vraagt 10 miljoen euro voor hem.

Mikos Gouka laat in gesprek met RTV Rijnmond weten: “Janmaat speelt bij Watford gewoon in de basis in de Premier League. Waarom zou Watford zeggen: ga jij maar lekker naar Feyenoord. Ja, voor 10 miljoen euro, maar dat geld heeft Feyenoord niet. Dat kunnen ze beter uit hun hoofd zetten. Ook al wil hij zelf graag terug naar Nederland voor zijn kinderen.”

De journalist is niet onder de indruk van het huidige elftal van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst. “Bart Nieuwkoop heeft zich niet erg ontwikkeld na het kampioensjaar. Maar ik heb niet het idee dat er in Nederland zoveel spelers beter zijn dan Nieuwkoop als ze die gaan halen. Ik denk dat er voorin een probleem is. Berghuis heeft elke bal in de voeten. Hij heeft een geweldig seizoen gespeeld, dus daar moet je hem niet te veel op aanpakken. Dat is zijn speelstijl.” Verder meldt hij nog: “Van Persie goede speler, maar natuurlijk geen diepgang meer. Maar Larsson, die staat altijd stil en wil elke bal in zijn voeten. Hij zoekt altijd de combinatie met de spits en dan wil hij schieten, maar het levert niet of nauwelijks wat op. Boëtius heeft het stom gedaan, maar dat is de enige met een beetje diepgang.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *