FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OPSTELLING FEYENOORD: ‘Wéér domper voor de fans’

Vanmiddag staat de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Excelsior op te programma. Giovanni van Bronckhorst moet het in die wedstrijd doen zonder een aantal belangrijke schakels.

Robin van Persie heeft al jaren fysieke problemen en omdat hij donderdag tegen Trencín in de basis stond, is de verwachting van het Algemeen Dagblad dat de routinier nu niet zal starten. Dat betekent dat Dylan Vente de spits is van Feyenoord tegen Excelsior.

De krant verwacht op het middenvelder verder geen wijzigingen, maar achterin wel. Justin Bijlow neemt de plek onder de lat weer over van Kenneth Vermeer en Eric Botteghin ontbreekt vanwege een schorsing, waardoor Sven van Beek terugkeert in de basis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *