FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst bevestigt vertrekwens Feyenoord-speler: “Hij wil weg”

Sofyan Amrabat heeft te kennen gegeven te willen vertrekken bij Feyenoord. Dit heeft trainer Giovanni van Bronckhorst bevestigt. Coach Giovanni van Bronckhorst legde op FOX Sports zojuist uit waarom: “Of er voor Sofyan nog een toekomst is bij Feyenoord ligt aan hemzelf en wat hij zelf wil. Wat hij wil weet ik en daarom kies ik voor andere mensen. Hij heeft deze week aangegeven dat hij het liefst weg wilt bij Feyenoord, daarom maak ik nu andere keuzes. Hierdoor houd ik geen rekening meer met hem in de plannen.”

Ook Jean-Paul Boëtius lijkt op weg naar de uitgang. “Ik denk dat hij ook aan het kijken is naar een oplossing. Daar moet Martin (van Geel, red.) ook aan werken en dat doet hij ook. Je weet nooit hoe het gaat in het voetbal, maar op dit moment houd ik ook met hem geen rekening meer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *