FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Ajax liet Feyenoord-aanwinst lopen om opvallende reden’

Feyenoord versterkte zich deze transferperiode met de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra. Ook Ajax was in de markt voor hem maar zij liepen hem op het laatst lopen. Dit weet Voetbal International te melden.

Volgens het weekblad waren er verschillende redenen waarom Ajax daartoe besloot. Zo zou de clubleiding te veel hebben getwijfeld aan Sinisterra vanwege het ontbreken van een zaakwaarnemer. Mogelijk wilde Ajax niet onderhandelen zonder management.

Sinisterra heeft nog geen indruk gemaakt in Rotterdam-Zuid. De Colombiaan werd met veel bombarie naar Feyenoord gehaald, maar bleef vooralsnog steken op tien minuten in de hoofdmacht. Dat heeft wel deels met de aanpassing te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *