FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Feyenoord handelt razendsnel en verkoopt Boëtius met een dikke winst

Feyenoord heeft Jean-Paul Boetius verkocht aan het Duitse FSV Mainz. Dit hebben beide clubs bevestigt via haar digitale kanalen. Boëtius had in De Kuip nog een verbintenis tot medio 2020, maar mocht (lees: moest) vertrekken. De vleugelaanvaller maakte zich de afgelopen weken onmogelijk en kreeg van trainer Giovanni van Bronckhorst geen tweede kans.

Technisch directeur Martin van Geel reageert op de clubwebsite: “Het is altijd jammer als een club en een speler om dit soort redenen uit elkaar gaan, maar soms is het zoals het is. Dan is het fijn als er een oplossing mogelijk blijkt die voor alle partijen goed is. Feyenoord ontvangt een prima transfersom van naar verluidt 3,5 miljoen euro en Jean-Paul kan sportief de draad weer oppakken bij een mooie club uit de Bundesliga. We wensen hem daar uiteraard alle succes toe.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *