FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Rick Karsdorp: ‘Ik geloof zeker dat het met Feyenoord goed gaat komen’

Rick Karsdorp was gisteren aandachtig toeschouwer in de Kuip. Hij zag zijn voormalige club met 4-2 winnen van NAC. Hij sprak kort met RTV Rijnmond waarom hij naar de wedstrijd was gekomen. “Ik heb nu twee dagen vrij, dus dan ga ik even bij mijn oude club kijken. Wat moet je anders doen?,” aldus Karsdorp. “Dit was de tweede keer dat ik weer terug was in De Kuip na de afscheidswedstrijd van Dirk. Het is natuurlijk anders dan twee seizoenen geleden. Er zijn nieuwe jongens bij gekomen, die moeten misschien ook nog wennen aan dit Feyenoord. Maar ik geloof zeker dat het goed gaat komen.”

De rechtsback kreeg de vraag of hij Feyenoord mist. “Natuurlijk. Vanaf mijn achtste speelde ik voor Feyenoord. Tuurlijk mis je alles, het voelde vertrouwd en als een tweede thuis. Maar ik kon de stap maken naar het buitenland, dat heb ik gedaan en daar heb ik geen spijt van,” gaf Karsdorp aan.

Op de vraag of hij ooit nog terug zal keren, hoefde hij niet na te denken. “Ja,” antwoordde hij resoluut.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *