FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord City moet 30 miljoen bezuinigen op ontwerp nieuw stadion’

Feyenoord moet 30 miljoen euro gaan bezuinigen op de plannen voor het nieuwe stadion. Dit weet het NRC te melden. Dat is een week geleden bekend gemaakt bij een besloten bijeenkomst waarvan het NRC geluidsopnames in bezit heeft. De verwachte bouwkosten zullen 30 miljoen hoger uitvallen door de inflatie en daar heeft Feyenoord City zich op verkeken.

Financieel directeur Carl Berg heeft bovendien aangegeven dat de horeca-inkomsten en het aantal verwachte bezoekers van wedstrijden en rondleidingen te hoog zijn ingeschat. Dat is gebleken uit een intern onderzoek van International Stadia Group.

Zowel Feyenoord City als Berg zelf wilden tegenover het NRC niet ingaan op gerichte vragen. Berg heeft telefonisch aangegeven ‘een beetje geschokt’ te zijn dat zijn presentatie is uitgelekt. Aanstaande donderdag vergadert de Rotterdamse gemeenteraad over de bouwplannen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *