FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topspeler komt graag bij Feyenoord spelen na de winterstop’

Deze zomer bleek Daryl Janmaat onhaalbaar voor Feyenoord maar in de winter hopen ze dat dat anders is. De verdediger van Watford zou zelf ook openstaan voor terugkeer naar Rotterdam.

In gesprek met het medium RTV Rijnmond zegt de rechtsback over de link tussen hem en zijn oude Eredivisie-werkgever: “Het is nooit helemaal concreet geweest. Ten eerste heb ik een contract bij Watford en er is nooit een officieel bod van Feyenoord geweest. Zodoende heb ik er nooit echt over hoeven nadenken.”

Als technisch directeur Martin van Geel toch ergens een spaarpotje vindt, dan pakt hij maar al te graag het vliegtuig naar Nederland. “Ik heb gezegd dat ik weer voor Feyenoord wil uitkomen, maar ik ga er pas echt over nadenken als het moment zo ver is.” Ondertussen doet Janmaats huidige werkgever Watford het wel heel erg goed: de ploeg staat voorlopig op de derde plaats in de Premier League en dat is een verrassing te noemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *