FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis gaat het liefst morgen nog weg’

Willem van Hanegem snapt wel dat Steven Berghuis niet opgeroepen is voor het Nederlands Elftal. De Kromme is teleurgesteld in de vleugelflitser en dan vooral aan zijn houding.

Tegen Peru en Frankrijk kwamen geen Feyenoorders in actie. “Zou jij weten wie dan?”, vraagt Van Hanegem aan Recht uit Rotterdam. “Berghuis? Kom op. Berghuis is een van de betere spelers, maar hij loopt er vaak bij dat je denkt: hij gaat het liefst morgen weg. Zo loopt-ie er bij. Als je niet altijd goed speelt, dat kan. Maar je kan wél altijd je best doen.”

Van Hanegem vervolgt: “Dat gevoel geeft hij mij niet. Ik zag hem internationaal spelen… Ik zit op de bank te kijken en na twee minuten weet je bij hem al dat het klote wordt. Er wordt een bal ingespeeld en hij gaat een duel echt halfbakken in. Dan weet je al hoe laat het is.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *